Nike Running

6 svar på ”She Runs Sthlm och We Run Sthlm”

  1. Stackare… Hoppas du blir bättre snart. Är själv skadad och kan knappt gå. Har inte ens kunnat ta ett springsteg på 3 v (inte ens för att jaga barn eller springa till tåg eller dylikt, går bara inte). Har drabbats av en muskelruptur på långa höftböjarmuskeln. Räknar med 10-12 veckor innan jag blir bra igen. Suck!
    Kram!

    1. Å nej va trist för dig Jessica! Hoppas att du känner att det går åt rätt håll? Jag känner en tydlig skillnad nu från i måndags. Men är långt från en löptur. Tack för omtanken! Lycka till! Kramar

    1. Ja det är trist. Men jag gissar att det kommer någonting gott även ur det här. :) Tack!

    1. Tack Sofie, Jag vet inte hundra vad som hänt med ryggen. Men av symptom att bedöma har jag fått råd att behandla det utifrån disk- / nervpåverkan. Troligtvis inte ett diskbråk med tanke på att jag blivit bättre dag för dag. Får se vad MR visar. Om det visar ngt. Känns som att jag kommer vara tillbaka snart. Om det inte bara är min hybris som tilltagit. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.