När regnet intog ön igår passade jag på att inspireras av träningslitteratur. Grabbade tag i boken triathlon för dig , författad av Jojje Borssén och Jonas Colting. Det är en bok fylld av inspireradnde triathlonmänniskor, träningsprogram och pryltips. Perfekt bok för mig som är ny i ”branschen” och behöver alla tips jag kan få.

Triathlon för dig

Triathlon för dig

En av det inspirerande triathlonprofilerna som dyker upp i boken är Karin Linnersund.

Triathlon för dig

En annan inspiratör och förebild som syns i boken är Lisa Nordén.

Triathlon för dig

Efter att läst delar i boken blev jag inspirerad och fick tillbaka lite sug efter triahlon. Triathlonsuget kommer och går. Jag hittar inte riktigt den där motivationen som jag skulle önska. Blev simsugen. Så idag är simväskan packad igen.

Passar även på att ta med mig Lanttos tips på simrörlighet inför dagens simpass. Sofie Lantto är en av mina absoluta inspirationskällor av träningsbloggarna, både när det kommer till träning men också de bilder som hon och hennes andra hälft tar till bloggen. Största, största inspirationen och motivation i min träning och i livet får jag från min man som är en riktig ”triathlon-nörd”

 

2 svar på ”Triathlon för dig!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.