Stockholms skärgård är magisk. Jag älskar att bo på den stora ön Värmdö och än mer cykla här ute. Jag har börjat utforska vägarna mer på mina kvällsrundor. Det är lätt att bli bekväm och trygg när det kommer till val  av cykelvägar. Nu börjar mina spärrarna släppa mer och jag vågar utforska. Det är kul att köra samma sträcka och runda då och då för att se mätbara resultat. Men nu behöver kroppen väckas och överraskas.

När jag kom hem från cykelpasset skrattade Viktor till och sa- ”Vi måste se till att skaffa en ny cykelhjälm till dig”. Den funkar, men kanske har gjort sina år. Finns det bäst före datum på cykelhjälmar? Förutom att jag inte hänger med i trendsvängarna då…

Stockholms skärgård Rosa cykeloutfit

3 svar på ”Landsvägscykling i Stockholm”

    1. Ja det skulle vara riktigt härligt att få sällskap. Jag jobbar kontorstider så det blir mest kvällar och helger.

  1. Låter riktigt härligt! :)

    Rekommendationen jag fått på cykelhjälmar är att ungefär var tredje/fjärde år bör man köpa en ny.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.