Våren bjuder på en helt fantastisk värme. Tyvärr missade jag själv Nike Run Club’s ettårsfirande igår. Man inte vara med på allt även om man ibland skulle vilja, sånt är livet. Jag var tvungen att checka av några punkter på min lista inför helgen, då det är röd dag idag.

Utav bilder på facebook i Run Club gruppen, kan jag utläsa att det blev en lyckad kväll och kanske rekord på deltagare. Var du där?

För egendel spenderar jag min tid utomhus och kör utomhusträning på egen hand bland annat i mina nya fina Nike Free TR Fit, som jag fick med mig hem efter ett jobb jag gjorde i lördags. Otroligt lätta, flexibla och andas mer än jag själv gjorde under passet. Matchar även fint med mina gröna Happy Plugs, som deltagarna på AfHo-eventet fick med sig i goodiebagen.

Nike Free TR FitNike Free TR Fit   Nike Free TR Fit Nike Free TR Fit Happy Plugs

2 svar på ”BREATHE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.