Kroppen skrek efter att göra något för att få tankarna att skingra sig lite. Men den är tydligen inte redo för en ordentlig kraftansträngning så jag packade ner mina yoga-skor ”The Nike Studio Wrap” och åkte mot SATS på Värmdölandet för en timmes yoga.

En härlig person guidade oss igenom en skön och kravlös yogatimme. Det blev en hel del tårar. När vi sakta skulle ta en mini kobra genom livet till en fullvuxen kobra, bad instruktören oss att inte stressa igenom livet utan ta tid och njuta. Då brast det. Jag lyckades samla mig igen. Men avslutningen och avkopplingen då rann allt ur mig. Jag vet att hon skulle ha gillat den här yogatimmen. Alla borde unna sig en timme yoga när livet känns tufft eller varför inte innan det känns tufft. Livet kan vara så orättvist kort och vi kan inte ta det för givet. Visa varandra respekt, omtanke och kärlek.

The Nike Studio WrapThe Nike Studio Wrap1

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.