Tack Craft för en väldigt fin mössa. Vilken överraskning. Den gör mig väldigt glad.

Jag kommer tyvärr inte köra tjejvasan imorgon. Det känns tomt på något sätt. Men jag hejar på er som ska köra och kommer förstås att följa loppet från tv-soffan. Tjejvasan är ett riktigt roligt lopp och i mina ögon en härlig sträcka då jag inte har varit någon långdistansare. Jag är heller inte kvinnan som ska hålla på att ge er massa tips inför tjejvsasan det finns bättre experter till. Min sambo kan jag däremot säga är grym på längdtips till gemene man just för att han kan kroppen och skidåkning väldigt bra. Han är en person som kan studera fysiska detaljer och kan mycket om valla och molekyler. Kombinationen ingenjör och idrottsutbildad är tydligen en väldigt bra kombo.

Själv har jag kört loppet två gånger och har inte så många poäng i just konditionsidrott. Det jag vill påminna er om ÄR att NJUTA och ha KUL ute i spåret. Jag är själv en tävlingsmänniska och hade som mål senast att slå min egen placering. Om jag ska nosa på ett tips så skulle det kunna vara att sätta upp egna individuella mål. Tävla mot er själva. Jag har nämligen själv läst väldigt många tips inför tjejvasan som jag är väldigt tveksamma till. Även om de kan stämma så känns de tagna från wikipedia. Lyssna på de som har erfarenhet från loppet. Startar du längre bak i ledet, förhör någon som har gjort det.

Ha nu tre härliga mil fram till Mora!

CRAFT

CRAFT

CRAFT

CRAFT

CRAFT

CRAFT

Craft

 

4 svar på ”Jag ser nästan ut att tillhöra Team Sweden eller hur?”

    1. Haha ja man får vara glad för det lilla. Hoppas att hitta suget till nästa år. STORT grattis till ett grymt bra lopp!

  1. Väldigt bra tips tycker jag, som visserligen läser detta efter vasan, men ändå håller med =) Skönt att läsa att du kom ut i spåren en sväng igår och hoppas det känns bättre nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.