Vinnaren av ett kit med Casall-kläder är James Kinn som syns på de härliga träningsbilderna nedan tillsammans med sin träningskompis Anders.

Jag blev grymt glad över att få den här träningsglädjen rakt ner i min inkorg. Visst blir man sugen att träna tillsammans med de här killarna när man ser bilderna?!

James och hans kollega Anders kör lunchträning tillsammans tre gånger i veckan.  James i rött och Anders med gul mössa. När det tränar blir det antingen en löptur eller liknande pass på bilderna nedan. Jag gillar att de kör sin träning utomhus året runt oavsett väder. Som James skriver, för det är så skönt att komma ut från kontoret och rensa skallen. Jag blir så otroligt inspirerad av killarna!

James skickade även med några sköna bildtexter.

  • Höftlyft, bra för bålen.
  • Mer höftlyft…
  • 25 armhävningar i snö är ingen lek.
  • och här gör vi utfall ända in i horisonten.
  • Armhävningarna är det enda moment jag gör snabbare än Anders så jag visar gärna det med den här bilden. ;)
  • Knäböj med upphopp. Jag är lite imponerad av min egen höjd här!
  • Den här kallar vi Hunden. Vi är riktiga grabbar och har problem med koordinationen. :)
  • så här pigga är vi bara när vi blir fotograferade.

Tack för ett härligt bidrag och STORT GRATTIS!

ps. nu väntar jag förstås bara på en inbjudan till ert träningspass.

vinnarecasalltävlingen
Fotograf: Erik Skoghäll

Stort tack till er andra som deltog i tävlingen!

Ni inspirerar verkligen. Tyvärr måste jag välja EN vinnare även om jag skulle vilja skicka ett kit till er alla och samtidigt bjuda på era fantastiska träningsbidrag. Här kommer en titt på några av de andra bidragen som ramlade in.

Casalltävling

Ett svar på ”Vinnaren i Casall-tävlingen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.