Nu tror jag bestämt att det är dags att bjuda er natur- och träningsfantaster på en sportig vårtävling.

Jag har fått möjligheten att tävla ut ett presentkort på tusen kronor till Addnatures webbshop

Addnature består av ett gäng klättrare, skidåkare, cyklister, vandrare, paddlare, surfare och löpare med passion för friluftslivet. Deras första slogan blev ”We’ve got the gear – just add nature” och företaget fick sedan namnet Addnature.

Som man kan förstå av namnet har webbshoppen ett brett utbud av sportiga artiklar. Oavsett intresse känns det som att du kan hitta någonting här. Själv hade jag gått loss på cykelrelaterade prylar just om jag hade haft presentkortet i min hand.

Jag har stor passion för bilder och det finns så många härliga pics där ute.

Allt du behöver göra är att dela med dig av en härlig natur- eller träningsbild som jag får lov att publicera på bloggen mot att du vinner ett presentkort på 1000 kornor som du sedan kan shoppa loss med på Addnatures Webbshop. Det innebär att jag kommer att välja ut en av bilderna som jag av någon anledning fastnar mest för.

För att delta i tävlingen:

♥ Mail din favoritbild från ett träningspass, äventyr i naturen eller en ren naturbild.
till: asa@vlhalsa.se

♥ Märk ditt mail med: Addnature

♥ Tävlingen pågår fram till den 17 maj

öppetvatten simning1

Ett svar på ”Vårtävling – 1000 kronor på Addnature!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.