Måndag = crawlkurs.

Idag var det betydligt mycket roligare än vid första tillfället då jag bara kände mig stressad av alla grejer som verkligen inte satt på något sätt i min kropp. Idag kom jag cirka 40 minuter innan lektionen skulle starta för att öva lite. Jag tog med mig några av Viktors simleksaker.

Började med den gröna plattan för att träna benspark. Men jäklar vad dåligt det gick. Jag gav upp och testade att simma och räkna in andningen. Det gick helt ok. När fröken kom fick vi träna armtag med dolme mellan fötterna. Oj vilken skillnad när man inte behöver tänka på benen. Dessutom räcker syret betydligt mycket längre när man inte använder benen. Idag har jag med mig mer hopp än jag hade från förra veckan. Skön känsla. Men det finns fortfarande massor att jobba på. Känns som en rolig utmaning det här.

crawlkurs

8 svar på ”Crawlkurs #2”

  1. Det är mycket att tänka på, absolut!Fast det är roligt att lära sig något som ’vuxen’ också. Jag har köpt ett par fenor som jag använder på vissa pass (vi använder dem rätt mycket på min kurs) bara för att kunna koncentrera mig mer på överkroppen, kanske jag också ska investera i en dolme….

    1. Ja visst är det fantastiskt att få lära sig nytt. Dolme var ett grymt hjälpmedel. Fenor har jag bara testat när jag dykt. :)

  2. Var också på crawlkurs igår, är mycket att hålla reda på men det är skoj :) Går mycket lättare när man har platta eller ”simfötter”. När man inte behöver fokusera så mycket på bensparkarna så går det lättare :) Det är bara för oss att kämpa på!
    Kramar

    1. Håller helt klart med att de är möjligt att simma betydligt längre när man slipper benen så här till en början. Som sagt vi får kämpa vidare. Lycka till! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.