Nu på söndag den 20 januari går World Snow Day av stapeln i 39 länder. På 250 platser firas dagen. En av de platserna är Hammarbybacken i Stockholm. Jag gillar syftet som är att fler ska upptäcka den glädje som aktiviteter på snö ger. Ingen har väl missat att jag har en viss förkärlek till årets vintermånader. Men det krävs också att jag får tillgång till det vita. Läs mer om dagen på allapasno.nu eller hitta programet för World Snow Day i Hammarbybacken på skistar.com. I Hammarbybacken uppmuntras snöglädjen med aktiviteter, tävlingar och uppträdanden.

Ramundberget
Bild från Ramundberget. Skidkläder från 2117 of Sweden, hjälm och googles från K2.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.