Vissa tycker om att gå på konserter när de inte skriver träningsblogg, tränar, eller laddar inför lopp och andra tävlingar. Själv tycker jag att ett bra restaurangbesök kan vara en riktigt härlig upplevelse. Ett av de mest oslagbara restaurangbesök jag gjort måste vara Mathias Dahlgrens Matsal nu under 2012. Tror att vi stoppade i oss 12 rätter med tillhörande dryck under den här sittningen på fem timmar. Hela upplevelsen var magisk. Servicen var enastående. Kameran fick stanna hemma med all rätt. En sådan här kväll ska avnjutas med fullt fokus på sällskapet, upplevelsen och smakerna i sin helhet. Kan varmt rekommenderas.

Nu i helgen intog vi våra måltider på Mor Britas som ligger i Ramundbergets Fjällgård. De bjöd på härlig mat som vi intog tillsammans med fint sällskap. Vi fick trevliga presentationer av rätterna som serverades. En av mina favoriter på menyn var heltklart pilgrimsmusslorna. Middagsutsikten från Mor Britas är en nypistad backe. Vilket inte är helt fel när man är på skidresa. Konstaterar att Ramundberget är ett härligt ställe att vara på. Det finns ett härligt lugn här som kan få vem som helst att ladda om batterierna.

Mor Britas Ramundberget

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.