Har besökt Sveriges härligaste matmarknad med mängder av ekologiskt och även massor med mjölkfritt till min glädje. Öppettider som passar dagens samhälle perfekt, kl 9-21 måndag – söndag. Paradiset innefattar inte enbart matvaror som täcker hela vardagsutbudet av fantastiska råvaror, ekologiska hud-/ hårvårdsprodukter utan även en foodcourt med alkoholtillstånd för den som gillar ekologiska viner. Hit kommer jag att återkomma många fler gånger.

Citat Paradiset

”Paradiset – Skandinaviens största fullsortimentsbutik med ekologiska, småskaliga och naturliga matvaror. Vi gör det med hjälp av våra bästa vänner, våra producenter. Med dem delar vi ett genuint intresse för människor, djur och miljö.”

Paradiset - Skandinaviens största fullsortimentsbutik Paradiset - Skandinaviens största fullsortimentsbutik_holistic Paradiset - Skandinaviens största fullsortimentsbutik_eco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.