Det finns inget bättre än att komma ut efter en lång dag inomhus. Normalt är det Run Club som gäller på onsdagar. Idag var det dock en sådan dag då jag inte riktigt fick ihop det. Väl hemma gav vi oss ut i mörkret på ett längdpass. Det dumpade rätt mycket snö över Värmdö igår så man får passa på att ge sig ut. När vi kom ut i spåret var träden täckta med ett tjockt duntäcke av snö. Det var puderåkning för hela slanten där ute. Tyvärr var spåren inte mycket att ha. Mjuka precis så som vi anade. Det var inga Ramundbergsspår, vilket betyder magiska spår av högsta kvalité. Det var okej spår på fotbollsplanen /idrottsplatsen så vi drog några varv stakning som en avslutning på passet. Tack vinter för att du kom tillbaka till oss stackare i Stockholm.

Värmdövallen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.