Jag trodde att vi skulle börja första dagen på semestern med längdskidor men istället blev det tröskelintervaller À la Mattias Reck enligt Viktors träningsprogram. Stort tack till Sensia fd Step In för att vi få komma och träna hos er under den här veckan. Det var lite nostalgi att återvända till just det här gymmet där Viktor instruerade när vi träffades 2004. Viktor gick loss med kameran samtidigt som vi pratade lite cykelteknik. Jag har långt ifrån bra sittställning på de här bilderna nedan. Kollar man på min rygg, armbågar och knän här på bilderna och jämför med Lisa Nordén nedanför så förstår ni vad jag menar.

cykel

Sensia

 

Lisa Nordén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.