Jag skulle ljuga om jag säger att jag levt som jag lär under den senaste veckan. Har legat efter när det kommer till min egen träning och den här bloggen. Prioriteringarna blev något helt annat. Jag var med och diskuterade digital hälsa på Kairos Future tillsammans med en härlig mix av människor via Sara. Jag träffade Helly Hansen i deras butik på Drottninggatan och fick veta mer om flow-tekniken (mer om den ett annat tillfälle). Jag fick besök av en barndomsvän. Min bror och hans J var i Stockholm på ett Sverigebesök. Jag lyckades klämma in Redcord-träning och en cykelklass för Sara. Missade tyvärr Run Club, men tar igen det imorgon. Och ja, ett viktigt event lyckades vi visst också klämma in.  Idag har jag skrattat och varit på ett Redcordpass tillsammans med min syster. Älskar när man får möjlighet att kombinera det bästa.

November har minst sagt varit en hektiskt månad som börjar luta mot sitt slut. December kommer att få ett helt annat fokus.

Jag tillsammans med min syster. Vet inte riktigt vad som hände vid fotograferingen.

 

2 svar på ”Träning när man behöver den som mest”

  1. Vilket schema du har!
    Jag skrattar alltid lite nar jag laser att du tranat redcord, for det tog mig sakert en manad att forsta att det inte var ”record” men ”redcord”. sa gar det nar man laser for fort :)

    1. Ibland är det tämligen fullspäckat schema. Sällan brist på att göra. Haha record varje tisdag vore fantastiskt. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.