Att träna på morgonen ger verkligen energi till resten av dagen. För min del har det gått i perioder när det kommer till morgonträningen. Ett tag cyklade jag och sprang till jobbet väldigt ofta. Vilket var en fantastiskt skön start. Nu kan jag dock inte minnas när jag körde ett morgonpass senast, innan igår då förstås. Igår startade jag dagen på Metropolis. Det blev ett cykelpass för en fin vän.

Bra pass, bra instruktör = galet bra start på dagen.

Hur gör ni? Tränar ni på mornarna?

Härlig inredningsdetalj i damernas omklädningsrum.

En suddig bild tagen på väggen i cykelsalen på Metropolis.

 

 

8 svar på ”Jag borde verkligen göra det här oftare”

  1. hihi så kan det vara. Allt har sin tid. Hoppas att du mår bra.
   Det bästa är när man bokat in morgonträning med någon annan. Det gör det något lättare att komma upp då.

 1. Neeeej, jag är så morgontrött! Ett yogapass strax efter 8 går bra men annars så är det em-kväll som gäller. Det går till och med bra med ett löppass vid 23-snåret. Jag är dock imonerad (och lite avundsjuk) på alla morgontränare! Samhället är inte byggt för oss sjusovare…..

  //M

  1. Yoga kl.8.00 och sedan köra igång dagen låter också helt ok. Förstår att du inte är uppe i ottan om du är ute och springer mitt i natten. ;)
   Det bästa är om man hittar sin grej tycker jag.

  1. Ja Maria det var fantastiskt trevligt. Och jag känner mycket väl igen dig och din blogg sedan innan.
   Hoppas att vi ses fler gånger.

 2. Morgonträning är fantastiskt – hela dagen får en annan inriktning på något sätt och man mår så bra. Nu när jag flyttat och dagpendlar får jag inte riktigt in det, men innan körde jag och mina kompisar med tisdags- och torsdagstradition – vi sågs halv sju, tränade till halv åtta och sen åt vi frukost tillsammans. Bättre start på dagen går inte att få :)
  Var kul att ses på Kairos-kvällen, jag har tänkt på det du sa om att inte prioritera ner träning när jobbbelastningen ökar – utan tvärtom. Ibland behöver man få egentliga självklarheter repeterade! Må väl och ha så kul på eventet imorgon!

  1. Det var jätte kul att ses på Karios.
   Vilken fantastisk tradition. Jag vet lite hur du menar med pendlingen. Jag har också fått ändra mina rutiner sedan vi flyttade utanför stan.
   Som inför det här eventet har jag kanske inte levt som jag lär till fullo. Det blev några pass färre än normalt förra veckan. Det var absolut värt det i torsdags då jag istället fick träffa er. Tycker att du kom men många bra vinklar den kvällen.

   Hoppas att vi får möjlighet att ses igen. Ha det fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.