Skön lördag. Lång sovmorgon, brakfrukost och slyngträning. Snart ska vi iväg och mysa med fina vänner som ”grädde på moset”.

Det är verkligen påtagligt hur jag kan känna att jag tränar både de djupa små stabiliserande musklerna och stora musklerna när jag kör slyngträning. Som i mitt fall med Redcord. Jag märker också hur träning med instabila underlag är nödvändig för min kropp. Det grymma med träningsformen är att den passar alla nivåer, allt från motionär till elitidrottare. Stort plus är att det också känns väldigt tidseffektivt. Är glad att jag kommit igång med slyngträningen igen efter att jag tog en liten paus. Körde härlig sommarredcord ute i trädgården sedan kom regnet och hösten där någonstans tappade jag rutinen. Skönt att jag hittade in.

Hoppas att ni också haft en bra start på den här dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.