Jag är så glad att jag kan springa igen. Det har inte blivit några långa rundor och inte speciellt snabba rundor den här helgen men det har blivit löpning. Och jag älskar det.  Har ni tränat något under helgen?

 

12 svar på ”Kvällslöpning”

  1. Vad roligt att höra! Blev ett långpass idag:) så härligt i det friska höstvädret.
    Ps. Jag har köpt längdskidor:) ett steg närmare halvklassikern;)

    1. Kul! Såg det på Insta. Nu jäklar kör vi. Härligt med långpass. Det är verkligen någonting som jag längtar efter nu.

    1. Skönt! Bra att du nämner simning. Blev just påmind om att jag vill simma. :) eller snarare vill lära mig att crawla. Håller med om att det kan vara skönt att varva ner. Har dock insett att man kan få till väldigt bra pass de dagar man är ledig från måsten.

    1. Ja Lina. Det är en grym känsla. Tack den är bra också. Reflexväst brukar taemot. Dock inte lika mycket nu. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.