Jag mår som bäst när jag får vara tillsammans med min familj, mina vänner och naturen. Jag har inga problem att ge mig ut i skogen ensam även om jag kan uppskatta sällskap väldigt mycket. Idag har jag varit ute i skogen, sprungit och gått om vartannat. Foten blir bara bättre och bättre och körteln på halsen känns något mindre och jag mår med det bättre. Skogen måste vara den absolut bästa terrängen för en stukad fot och möjligen för en stukad själ.

Kom att tänka på det fina tal som min far höll på vårt bröllop som delvis handlade om att jag alltid har älskat att springa ute i skog och natur. Jag har spenderat otaliga timmar ute skogen tillsammans med honom under min uppväxt allt från vårar, sommar till höstdagar och vintrar. Vi har varit ute med pappas hundar, vi har jagat, plockat svamp, bär och sprungit på myrar efter hjortron. Han berättade  bland annat där på vår dag hur glad han var över att jag träffat någon som jag kan springa tillsammans med ute i skogen någon som jag delar mitt största intresse tillsammans med. Någon som har förståelse.

 

4 svar på ”Vad får dig att må som bäst?”

  1. Härliga bilder! Underbart att foten blir bättre. Håller med, skogen är en underbar plats. Det är nog det enda jag saknar här i Stockholm, skogen runt knuten.

    1. Tack :)
      Det är obeskrivligt skönt att kroppen vill vara med igen. Jag är oerhört tacksam att jag har skogen runt hörnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.