Vi har verkligen haft en galet bra helg i Halmstad. Jag och Viktor avslutade tyvärr vistelsen idag, men på ett storslaget sätt med en cykeltur längs hallandskusten tillsammans med Sara. Vi cyklade längs något som heter Ginstleden. Halland bjuder på många bra cykelvägar och väldigt fint landskap. Den här leden tror jag bestämt är hela 205 kilometer lång totalt.

Vår etapp var Halmstad till Torekov för en lunch på Restaurang Swensons, där även Kenth mötte upp oss. Därefter vände vi hemåt från Torekov till Halmstad. Jätte kul att cykla tillsammans med två så starka cyklister som Sara och Viktor. De sista 2 milen var jag ordentligt trött. Men tackvare sällskapet kändes det roligt fastän kroppen egentligen var väldigt nöjd vid 10 mil. Det som imponerade mest från dagens runda är att Halland har något som heter den Italienska vägen. Nu kanske det inte är just namnet på vägen som imponerar, det är mer passande. Det som är kul är den fantastiska backen som just den här vägen bjuder på med dess serpentinliknade former.

20120729-203852.jpg

20120729-203944.jpg

20120729-204014.jpg

20120729-204148.jpg

6 svar på ”12 mil landsvägscykling”

 1. hahaha men gud vad jag skrattar åt den första bilden. först och främst: VARFÖR ser vi så glada ut när vi kollar kartan? andra och näst främst: jag ser mycket märklig ut! hahaha.

  1. haha kanske för att vi fick vila lite? :)
   Och för det andra du ser inte märklig ut. Så fin som alltid.

 2. Härligt med cykling med bästa vänner. Saknar cyklingen lite. Vi var ett gäng som höll ihop och som är tyvärr splittrade helt sedan förra året.
  Ska du också cykla Cykelvasan som Jessica & Sara?

  1. Ja det är underbart att cykla med vänner. Man kommer så långt och man får därför stanna och äta. :D Mys. Säg till om du har lust att ta en runda. :)
   Jag ska inte cykla cykelvasan. Cyklar landsvägscykling och äger ännu ingen Mountain Bike. Men det är galet kul att cykla terräng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.