Igår cyklade vi 12 mil idag cyklade jag 2,6 mil. Kontraster distansmässigt men inte i ansträngning, dock två olika typer av ansträngning. Dagens pass blev ett fartpass för att utveckla åkstyrka. Jag försökte pusha mig hårt för att se vad jag har i benen. Jag cyklade till Oxdjupet som är ett sund mellan Värmdö och Rindö. Oxdjupet trafikeras av färjor däremellan. Det var mycket vind idag och ibland är det tur att jag har min cykeldator för att se vilket tempo jag ligger i. När vinden ligger på känns det extra tungt och trots att jag ligger i ett hyfsat bra tempo, så känns det långsamt. Jag hade dock turen med motvind påväg ut och medvind/sidvindpå väg hem. Det sägs att om man inte har speciellt mycket backe där man tränar kan motvind vara ett okej substitut. Idag hade jag både backe och motvind = bra träning.

Cykelbyxor med Cycle Corner-logga och cykelskor Diadora från Cycle Corner. Bara en rosa cykel som saknas.


2 svar på ”Fartpass på landsväg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.