Kvällsjogg med jacka! Igår sprang jag i shorts och linne… Vad hände? Det var inte kallt men då myggen gjorde mig sällskap fick det bli ett linne och en tunnare jacka på för att inte bli totalt uppäten. Galet skönt att komma ut en sväng på kvällen. Huvudvärken som sakta började krypa på mig under bussresan hem, försvann på ett naffs när jag kom ut. Svårslaget botemedel.

När jag kom in var galet törstig och fick för mig att det skulle bli sjukt gott med en iskall kokosvatten. Men huvaligen vad det smakar speciellt! Jag gillar kokos men vattnet går inte ner. Är tanken verkligen att det ska drickas som det är. Imorgon blir det Fun Run tillsammans med mina kära Bloggaromtraning-kollegorvårruset.

Ska du springa Vårruset?

20120528-224245.jpg

4 svar på ”Uppäten!”

  1. Gud vad kul att du ska löpa vårruset idag:) då kanske jag ska bege mig och heja på dig kväll. Du får säga till om du vill att jag ska fotoa menads ni löper bara säga dig.

    1. Kokosvatten känns på något konstigt vänster sjukhus för min del. Härligt att se dig idag vännen. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.