Grattis Eva Marie! Du har vunnit Träningsdagboken Imorgon är det tredjeadvent vilket också betyder tredje tävlingen. Håll utkik!

I går hängde jag i gymmet och gav mig själv bra med tid. Det var skönt att få prioritera egen träning på hemmaplan utan någon som helst stress. Jag har kört på i ett ganska högt tempo nu ett tag och märker att träningen tar stryk. Är inte alls i den form som jag hade hoppats på inför tjejvasan. Jag har tappat mycket styrka och uthållighet.

Just nu trampar jag lite i klister och kommer liksom inte framåt. Det är välkänt att stress försurar kroppen. Därför har jag haft en längre period då jag tackat nej till många roliga grejer bara för att kunna prioritera min hälsa och det som jag verkligen vill satsa på.

Nu ska jag inte gnälla, men om ni undrar varför bloggen är lite blek så har det med prioriteringar att göra. Det har varit mycket jobb på olika plan både med instruerande och annat. Den här helgen är jag på hemmaplan vilket jag verkligen uppskattar. Jag har varit i Göteborg nu två helger i rad och skulle egentligen ha åkt till Åre i torsdags för att testa Skistars nya app MySkiStar som är en gratistjänst där du får tillgång till din åkstatistik, tävlingar och utmaningar direkt i mobilen eller via webben – allt du behöver göra är att ansluta ett SkiPass.

Åker man exempelvis iväg med familjen kan man jämföra åkstatistiken, anta utmaningar och dela era upplevelser till sociala medier. Utförda utmaningar eller prestationer i pisterna genererar belöningar, i form av pins, som du visar upp din MySkiStar-profil. Vi kan även få tillgång till träningstips via SkiStars egna coacher. Kul initiativ av SkiStar!

20111210-144258.jpg

20111210-144405.jpg

2 svar på ”Tävling, MySkiStar och egentid!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.