Jag har aldrig sprungit Tjur Ruset innan, har bara varit väldigt nyfiken i flera år. Och för att få veta hur det är, ja då måste man testa. Loppet går i år på Norra Djurgården, den 8 oktober närmare bestämt. Jag kommer att se till att genomföra det men har ingen aning om vad det kommer att bli för tid eller hur det kommer att gå. Jag tror inte att det här är den typen av lopp då tiden har någon större betydelse och speciellt inte första gången jag genomför det. Jag vill helt ”enkelt” bara komma runt hel men ren kan jag nog däremot glömma.

Det är 14:e året som Tjur Ruset körs och det körs ofta på olika ställen. När man anmäler sig får man veta vilket datum och senare kommer platsen. ”Tjur Ruset avgörs i klassisk terräng på Norra Djurgården. Första start i damklassen är kl 12.00, första start i herrklassen kl 13.30. Start och mål är vid Stockholms Stadion och Östermalms IP. 5 469 löpare är anmälda vilket innebär nytt deltagarrekord.”

Ses vi i leran?

Ursäkta mig… Men vad i helskotta har jag gett mig in på!? Någon som kan berätta det för mig?

20110909-204910.jpg

20110909-204944.jpg

14 svar på ”Hjälp jag ska springa Tjur Ruset!!!”

  1. Enkelt förklarat så ska du springa det roligaste loppet på året! Inget personbästa går att sätta, bara att njuta av att du inte vet vad som händer bakom nästa kulle. Sjuuuukt roligt. Ses!!!

  2. Kul! Tjurruset är fantastiskt roligt så helt rätt att du anmält dig. Men glöm tider och sånt, stora delar av loppet är det omöjligt att springa i sitt eget tempo utan man måste anpassa sig efter terrängen eller framförvarandes tempo. vi ses i leran! Kram

    1. Kul att du ska springa Ulrika! Tack för att du påminner mig om tider och likande. Det kan jag behöva. ;) Ses i leran dårå! :)

  3. Kul! Jag ska också springa! Kommer bli fantastiskt smutsigt men glädjefullt tror jag, siktar på att skratta mig igenom den milen! Ha det fint så kanske vi springer på varandra :)

    1. Gud va roligt vi ska ha Josefin! Blir jätte peppad av alla er som kommenterar här. Jag följer dina riktlinjer. Heltklart! Hoppas att vi ses där och får skratta lite tillsammans. :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.