Det här är en Åsa och Viktor- helg. Vi äter gott och umgås massor samtidigt som vi letar arkitekter och planerar husbygge. Jag hinner träna koreografi och borde VERKLIGEN köra ett löppass imorgon. Kollar i min kalender och inser att jag bokat upp hösten med massor av skojiga grejer. Dessutom har jag lyckats dubbelbokat mig delux. Tusan också! Jag som brukar ha sån koll på min kalender. Räknar ihop loppen som jag är anmäld till och får ihop det till hela fyra höstlopp. OMG! Jag som fokuserat mer på BODYATTACK än löpning den senaste. Jag får helt enkelt se mina lopp som väldigt roliga träningspass för att inte dö av besvikelse, tävlingsmänniska som jag är född till.

Bilder från dagens koreografiträning. Alltså de här är heltklart mina favoritskor till BODYATTACKEN just nu. Magiskt sköna!

20110910-213307.jpg

20110910-213359.jpg

20110910-213611.jpg

2 svar på ”Koreografiträning och god mat”

  1. Är det dom nya Nike skorna? Är på jakt efter nya träningsskor och om det är dom som flera bloggare skrivit om efter super saturday, så verkar alla gilla dom:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.