Igår tränade jag tillsammans med min man som tränar inför triathlon. Det blev ett brick-pass. För er som inte vet vad ett Brick-träning är, det är en combo av cykel och löpning. Triathleter tränar det för att simulera växlingen från cyklingen till löpningen. Kul pass!

Vi cyklade 2,3 mil och starka Viktor fick släpa på mig som en ryggsäck under cykeldelen. Jag är inte i mitt livs bästa cykelform, men det var grymt skönt att köra på. Jag fick dessutom punktering under passet. Efter att vi cyklat dumpade vi våra cyklar ganska kvickt och drog snabbt på oss skorna. Eller Viktor drog på sig sina snabbt. Min rutin var så där. Men jag lär mig…

Vi sprang 5 kilometer. Det kändes bra förutom att jag blir lite lur på om jag känner av någon typ av allergi?! Har aldrig haft några besvär tidigare men nu har jag känt vid flertal tillfällen när jag sprungit att jag inte får tillräckligt med luft. Tyckte dock att regnet borde ha lättat på det just igår, om det nu skulle vara allergi. Så som jag kände igår var inte kul. Man får nästa panik av att inte få tillräckligt med luft. Förutom förlite luft i däck och lungor var det ett väldigt bra träningspass.

– Från min iPhone

20110620-073000.jpg

20110620-073027.jpg

20110620-073151.jpg

 

4 svar på ”Brickpass”

    1. Tack Sandra! Gjorde ett naprapatbesök och det verkar vara en väldigt bra lösning. :)

  1. Åh vad mysigt det lät! Faktiskt. Så roligt att ni kan träna tillsammans – jag o Ricard försöker och ibland går det bra, ibland mindre bra. Tycker inte om att han springer snabbare än mig…. ;) Men det är toppen bra att ha någon som drar en ibland.

    1. Haha känner igen det där. Jag har också lite svårt för att Viktor ”vinner” våra rundor. Dessutom måste han komma först hem oavsett träningsrunda eller inte. ;) Haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.