TACK Annelie,Sara, Annika, Jessica, Ella, Emil, Annica, Ida, Kent och John för en fantastiskt trevlig helg! TACK Torekov Hotell för god mat, gott vin, fin service både i restaurangen, på hotellet och i spat. Jätte bra massage och fina och fräscha rum och andra utrymmen. Det är faktiskt sällan jag känner mig så nöjd med helheten som jag gör efter den här vistelsen. Miljoner tack till er som instruerade klasserna under helgen! Utan er hade det inte blivit en så bra träningshelg som det blev.

Helgen började med att vi var några som möte upp varandra på InMo i fredags eftermiddag innan det blev dags att åka ner mot Torekov. Vi packade in oss i bilen fick med oss den exklusiva drycken POME till alla oss som var med i helgen. Drycken är helt naturlig och utan tillsatt socker. Jag tycker att den är lika god att dricka bara som den är, som att dricka den till maten det känns som en mer festlig dryck fast nyttig. Lyxigt! Efter fem timmar i bilen med grymma Sara bakom ratten, var vi på Torekov Hotell & Spa för att möta upp resten utav  gänget och äta en väldigt trevlig middag tillsammans med ett glatt gäng. Det blev en jätte lyckad fredag kväll. Efter middagen ackorderade jag och Jessica in på vårt rum. När man bor tillsammans med Jessica Clarén, ja då kan allt hända.

Som ett exempel för att ni ska förstå, så hörde jag då på kvällen hur Jessica ropade till fån badrummet. Då har hon med sin ansiktskräm som hon stod med i handen vid handfatet lyckats i en båge få krämen att hoppa över till andra sidan av badrummet och rakt ner i toaletten. Många skratt har det blivit den här helgen.

Jag, Emil, Ida, John började lördagen med en super härlig morgonjogg på cirka 6.7 kilometrar innan frukost i ledning av Snabbafötter-Kent.  De andra tog en skön powerwalk. Två väldigt bra sätt att starta dagen på! Efter det körde vi lite stretch och otroligt söta Annelie som roddade med det mesta under helgen berättade lite kort för oss om Torekov Hotell & Spa. Därefter blev det frukost. Det bjöds på en väldigt trevlig frukostbuffé.

Vid varje plats stod det två välfyllda goodiebags. Tusen tack till alla sponsorer för era bidrag till den här helgen! Holistic för världens bästa proteinpulver, REDS, Led & Muskel, Cellsyre-droppar kokosolja och annat smått och gott, Nike för snygga kläder Röhnisch för kläder och vattenflaska, Go 4 Life för torkade bär, Merrell för kläder och annat fint, Pome för jätte god dryck med massor av antioxidanter, Zo’Hot & Zo’Cold för värmade och kylande krämer, Fitness Magazine för träningsdagbok, Scandinavian Fitness Festival för biljetter, Maria Åkerberg/Dermanord för fina spa-produkter, Decubal för produkter för torr hud, Seger för träningsstrumpor, Nivea för deodorant och lotion, Resorb för vätskeåterställare (fik användning för den redan i helgen), Toy för tuggummin (jag har älskat Toy i hela mitt liv) Har en dramatisk Toy Story att berätta vid ett annat tillfälle. Pepsodent för fräscha tänder, Verum för produktcheck och LdB för hudcréme.

Efter en lång och mysig frukost var det dags för oss att traska till yoga-salen. Det bjöds på en lugn och skön yoga tillsammans med en av hotellets egna instruktörer. När vi yogat i en timme samlades alla för en super smarrig smoothie gjord på bland annat Holistic proteinpulver (vanilj), Youghurt med vanilj Rabarberpuré, Vatten, Kardemumma och Citronsaft. Kan verkligen rekommenderas som en sommardrink.

 

Efter drinken (utan alkohol) blev det dags för några utav oss att strippa. Det stod POWERSTRIP® på schemat för lovely Annika Bottne. Hon fick oss att dansa och ha roligt tillsammans! POWERSTRIP® är ett förkoreograferat danspass framtaget av fantastiska Åsa Eriksson. Ett pass där man får möjlighet att ta fram den sexiga och utmanande attityden men med glimten i ögat.


När vi dansat klart var det dags för Jessica att köra slut på oss eller kanske snarae få oss att träna för att bli en starkare löpare med NTC Get Fit. Jag tycker att det ett väldigt bra pass som går att anpassa otroligt bra efter olika salar och förutsättningar. Träningsformen är lite mer  ”back to basic””  De fyra hörnstenarna är, Strength, Cardio, Core och Flexibility om jag inte minns fel.

Efter fyra helt olika pass blev det dags för en härlig lunchbuffé. Därefter blev det spa-häng. Torekov Hotell & Spa. Har en fantastiskt fin lounge- och spa-avdelning både inne och utomhus. Vi hade strålande väder båda dagarna så när vi inte tränade eller åt blev det sol och bad i poolområdet.

Efter att några hade sprungit och jag tillsammans med ett annat gäng bara njutit av att sola och bada blev det dags för en BODYBALANCE-klass för Jessica. Perfekt avslutning på dagen som också blev det första träningspasset som samtliga deltog på. Efter det åkte sminket på och det blev middag för hela slanten. Hela trerätter som smakade mycket bra. Sedan rullade kvällen på i rapid men i en väldigt lyckad form. Så lyckad form att det var galet jobbigt att stiga upp på söndag morgon.

När klockan ringde 07:30 trodde jag och Jess att vi skulle avlida. Klockan 08:00 skulle det vara dags för mitt första Piloxing-pass för fantastiska Annelie Bottne. Piloxing är en kombination av rörelser inspirerade av pilates och boxning – därav namnet. Träningskonceptet har sitt ursprung ifrån USA där den svenske dansaren Viveca Jensen ville utveckla en träningsform som skulle bygga en sund kropp, men också stärka självkänslan. Annelie gjorde det grymt bra som fick med oss alla. Jag hade riktigt tunga ben och inte minst en huvudvärk som var tyngre. Jag kom igång under dansdelen som var ganska långt in i passets gång. Annelie var helt rätt person att köra en sån här typ av klass. Jag var rädd att det skulle bli för mycket, då jag sett Viveca köra och tänkt att det här kommer inte att passa mig.

 

 

 

Efter passet kunde vi njuta av en god frukost och njuta av de sista timmarna på Torekov Hotell och Spa. Några stack ut och sprang. Det var inte ett alternativ för min trötta kropp tyvärr. Det blev istället en skön promenad för att njuta av de skånska vyerna. Vackert!

 


Tack Torekov för den här gången!

 

På vägen hem blev det godis så att det stod ut genom öronen. Så kan man också avsluta en fantastisk träningshelg.

 

Bilderna är en blandad kompott utav mina egna och det härliga gänget som jag umgicks med under helgen. Vilket gör att det ser lite rörigt ut, men så får det bli den här gången.

http://jessicaclaren.com/wordpress/

http://www.traningsgladje.se/

http://kraftochenergi.wordpress.com/

http://emilforss.se/

http://energiochmagi.wordpress.com/

http://www.snabbafotter.se/

http://www.joyofcycling.blogspot.com/

http://mittaktivaliv.wordpress.com/

http://atatranakampa.se/

4 svar på ”Torekov Hotell & Spa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.