AYAMi WOVEN SPLIT SHORT

Det här är enligt Asics presentation ett par superlätta shorts i kontrasterande färger som passar till en enkel topp och ett par tajts. Med stretchigt tyg, resår i midjan och innershorts ger dessa shorts din outfit personlig utan att tumma på bekvämligheten. 100% polyester. Jag ska testa attspringa i dem när värmen kommer och jag mår bra igen. LÄNGTAR!!!

20110528-191327.jpg

AYAMi GRAPHIC TEE

Den här beskrivs son en klassiker i garderoben. Toppen finns i flera olika färger och fungerar både som bas- och mellanlager. Tyget leder bort fukt medan den snygga AYAMi-loggan ger en sofistikerad touch. 100% polyester , 135 gr/kvm.

Loggan är i glammiga paljetter. Kanske fint men känns inte så funktionellt och bra med tanke på att det här är en typisk tröja som man gärna tvättar ofta. Vad är det med den här typen av löpartröja och lukten. Jag tycker att de snabbt känns unkna. Någon fler som upplever just det med ”löpartoppar” av det här slaget?

AYAMi 3-4 TIGHT

De här tajtsen har bred resår i midjan och är utan sömmar som kan skava. Allt för att du ska kunna röra dig fritt och känna dig bekväm på löpturen. 85% polyester / 15% polyuretan, 210 gr/kvm.

Jag gillar faktisk de här tightsen skarpt. Just för att resåren i midjan är bred och väldigt bekväm. Man kan liksom stoppa in magen innanför byxorna och det känns väldigt bra.

20110528-191441.jpg

20110528-191631.jpg

AYAMi PACKABLE JACKET

Jackan vi fick till denna dag beskrivs som en superlätt jacka passar perfekt i det oberäkneliga vårvädret. Den står emot regn och blåst
och är lätt att ta med sig. Jackan har huva, en ficka för nycklar eller vantar samt en extra mynt- / nyckelficka. 100 % polyester. Jag kan hålla med om att jackan var riktigt skön att ha när det blåste och regnade i tisdags. Har dock inte sprungit i den ännu som med alla kläderna i det här inlägget.

20110528-191956.jpg

20110528-192020.jpg

20110528-192048.jpg

20110528-192109.jpg

5 svar på ”ASICS OCH STOCKHOLM MARATHON”

  1. Jaha, jag är helt säker på att du kan ta dig igenom en mara, och med bravur. Nästa år Åsa. Just do it!

    Fina kläder på fin tjej. Puss :D

  2. Fina du…! TACK för fina ord! Btw är du ju hur snygg som helst, sjuk eller inte…även om jag föredrar att du är frisk. Du är liksom värd det. <3

  3. Ni är alla så snälla och fina personer. Det är från er jag får all inspiration. Vem vet!, om ett år kanske jag står på startlinjen för Stockholm Marathon. Känner mig motiverad trots att det är ganska tungt just nu när jag aldrig blir riktigt pigg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.