Åsa har skrivit om det på hennes blogg. Det är absolut värt att flagga extra för. Nu finns det nämligen möjlighet att testa downhill på cykel här i Stockholm i Hammarbybacken. Du behöver inte ha någon utrustning för att delta, det går nämligen alldeles utmärkt att hyra den, ett stenkast från backen i cykelbutiken Cycle Corner i Hammarby Sjöstad.

Jag har tillbringat många timmar i Hammarby backen både under barmarkssäsong då vi har slitit i leran men också under vintrarna på skidor. Men aldrig på cykel. Skidor är en sak men cykel?! Vore coolt att ha gjort det.

Öppettider för downhill i Hammarbybacken

Onsdagar: 18 – 21
Söndagar: 12 – 16

Öppetiderna gäller från onsdag 18/5 fram tills midsommar. För vidare information besök Stockholms friåkare.


– Privat bild från Djurgårdens Alpin barmarksträning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.