Idén att kunna designa sina egna skor är helt fantastiskt kul. Jag skulle kunna lägga upp ett flertal olika färgkombinationer som jag skulle vilja ha. Här bjuder jag er på ett par som jag designat via Facebook-appen ,Nike Free Run 2iD.

Du kan inte bara designa skorna, utan du är också med och tävlar om ett par Free skor. Hur grymt är inte det!? Varje vecka fram till den 29 april kommer det att dras veckovinnare samt en totalvinnare.

Länka gärna om din design finns på bild någonstans. OBS det har ingenting med tävlingen att göra. Bara jag som tycker att det är vansinnigt kul att se hur alla ni andra vill ha era skor.

För regler om tävlingen läs mer här: http://bit.ly/iD_SWE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.