Jag har fått äran att vara med på ett utav mina favorit”haks” invigning. Nämligen Blueberry Lifestyle som har öppnat ännu en härlig butik/ café i stan. Den här gången på mysiga Rörstrandsgatan.

Vi fick skåla på min favorit smoothie, Eat your greens som är gjord på spirulina, mango, ananas, pressade äpplen, vetegräs, färsk spenat, apelsin och citron.

Till det fick vi även testa deras nya salladskoncept. Urvalet är lite mer än vad de flesta andra ”salladsbarer” har att erbjuda och inte minst är det mer näringsrika råvaror. Jag gillar att Blueberry har ett ekologiskt tänk. För att citera Pernilla som gjorde vår sallad. ”Man kanske inte kan handla allt hos dem eller ens allt ekologiskt men det man kan bidra med är bra för både miljö och individ”.

Jag och Sara som jag hade sällskap av, valde ungefär samma lika sallad, jag valde sötpotatis, feta- och rödbetsröra, gojibär, cashewnötter och smaksatta linser tror jag att det blev, (minnet är bra men kort) På det valde vi en dressing gjord på chili och jordnötter. Det hela toppades med surkål . Detta kan varmt rekommenderas.

Det som är speciellt och roligt med Blueberrybutikerna är att alla olika inriktningar.

·Rörstrandsgatan är den enda som har sallad just nu.
·Den på Stureplan har ett jätte fint café.
·Sibyllegatan har en stor fin butiken med massor av härliga produkter.
·NK har några sittplatser, men själv brukar jag springa dit ibland och köpa med mig take away.

20110331-114942.jpg

20110331-115008.jpg

20110331-115042.jpg

20110331-115757.jpg

20110331-115946.jpg

20110331-120001.jpg

11 svar på ”Blueberry Lifestyle Rörstrandsgatan 10”

    1. Nä Ella man jan inte annat än att älska Blueberry. Vi kanske har en date där snart? :)

    1. Jag lova att det smakar riktigt bra. Älskar att man helt får bestämma själv vad man vill ha i sin sallad.

    1. Soffan du är en grym Träningsbloggare på riktigt. Och då hinner man inte testa alla fik. ;) Jag kanske har förmycket tid. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.