Själv avslutade jag lördagens event för hemlösa med att köra en yogaklass, vilket min kropp verkligen behövde. Det var skönt för både för kropp och själ just sista timmen. Det var inte vilken yoga som helst, nämligen en Lantto-Yoga. Synda att jag inte vetat förens nu att Sofie var så duktig på yoga, då hade jag var en Lantto-stammis för längesedan.

Efter Ruffiepasset var yogan en smärta i stortsätt klassen igenom. Sofies presentation av klassen var otroligt pedagogisk och med glimten i ögat precis så som jag önskar en yogaklass.

Övningarna var perfekta som en avslutning på en heldags träning, vilket det var för många. Klassen var krävande för min kropp men också otroligt skön för vader och höftböjare. Dessutom älskar jag övningar där bål och mage får jobba. Jag hade gärna kört längre än 60 minuter. Nu i efterhand hade jag satt 90 minuter på den här klassen. ”Nästa gång” blir det en längre yogaklass.

Nuförtiden när jag kör yoga eller Body Balance får jag kroppen att koppla av på ett sätt som jag sällan annars lyckas med. Jag andas sällan så bra som jag gör under just en yogaklass, vilket säkert är väldigt naturligt. Men jag är normalt en sån person som kan komma på mig själv att hålla andan. En typisk dum grej.

Det var otroligt befriande att få den här stunden. Under avslappningen kände jag mig tom och totalt avkopplad från omvärlden och även denna gång rann tårarna efter kinderna. En skön känsla och jag har ingen aning om varför tårarna kommer, för Sofie själv är fyllda av glädje och energi.

Sedan vill jag också poängtera att den berömda Hunden som för mig har varit en skön och ganska behaglig viloställning, har numera blivit en pina. Hjälp!, hur ska jag fixa två dagars yoga första helgen i juni. Mer yoga på schemat! Jag gillar yoga jätte mycket måste bara ge den fler tider på mitt schema.

Här är Sofie på väg upp i en “öppna upp/ sidoplanka” som hon beskriver det.

(foto)

4 svar på ”Lantto Yoga”

 1. Jag får också tårar ibland efter en yogaklass. Det är ett tecken på att klassen har varit bra och givande och verkligen gjort skillnad. Älskar den känslan (och älskar yoga).
  Ps: Jag är så ledsen att jag inte kunde komma i lördags, ni gjorde en helt fantastisk grej!!!

  1. Ja visst är det ett tecken på att klassen har varit bra och givande! Jätte synd att du inte kunde vara med. Vi saknade dig där. Nästa gång. :)
   Hoppas att vi ses snart. Kramar

 2. Vad mysigt att du ville vara med på min timme, och tusen tack för en snäll beskrivning av min yoga! Du har gjort min dag <3
  Tack för en fantastisk lördag! Bra initiativ, och det blev ett fantastiskt bra evenemang.
  Storstorstorsuperstor kram!

  PS. Jag tar det som en komplimang att tårarna kom, det betyder att du kunde slappna av. Ds.

  1. Tack för att du kom! Din klass var helt i min smak. Och ja jag kunde verkligen slappna av. Hoppas på mer LanttoYoga snart igen. Ha en fin helg! Miljoner kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.