Igår var det alltså den efterlängtade dagen då vi Bloggar om träning körde eventet ”Träning för hemlösa” Eventet som jag tillsammans med Sara och Jessica har roddat ihop. Vi bjöd på totalt på nio klasser;  SmoothYoga, Rpm (cykel), Kampsport  , Feel The Beat (dans) , Functional moves , Ruffie training, Livestrong (cykel) , Yoga, PT-workshop. Stort tack till alla fantastiska instruktörer som ställde upp och gjorde detta möjligt.

Själv var jag med och deltog på Feel The Beat med Lollo, Ruffie Training med Usama och avslutningsvis Yoga för Sofie. Tre jätte bra klasser som jag ska berätta mer om. Jag hade en fantastiskt rolig dag från morgon till kväll. Tillsammans  med Sara och Jessica höll jag ställningarna på eventet under dagen, minglade och träffade massor med härliga människor och som jag nämnde ovan hade jag dessutom den stora förmånen att få vara med och träna för super duktiga instruktörer.

I samband med detta event valde vi att lansera nätverket Bloggar om träning som alltid är och kommer att vara under utveckling. Ni kommer att kunna följa oss via http://www.bloggaromtraning.se

Bjuder på en bildkavalkad från gårdagen.

 

2 svar på ”Tack ALLA underbara som kom till WorldClass Vasastan igår och bidrog med glädje energi och gav en slant till de som inte har någonting.”

    1. Jätte kul att ses!
      Tack för att du kom och spred din energi. Tänkte att jag skulle besöka någon av dina klasser snart.;) Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.