Efter att många deltagare hade kommit på plats och eventet var i full gång, kände jag att det fanns utrymme för att skaka lite rumpa på Feel The Beat med Lollo Stapel. Lollo gav oss härlig dans med stora steg och MYCKET skaka rumpa. Som sagt Lollo hade valt en koreografi med stora och tydliga steg. Jag fick en känsla av att de flesta deltagare hängde med och hade roligt.

Närmsta sällskapet i salen hade jag av härliga Annica, som liksom Lollo är en duktig dansinstruktör. Det var riktigt skönt att få koppla bort en stund med dans även om jag har svårt att göra det när jag är med och arrangerar event. Den här gången var jag inte ensam arrangör och då fungerade det faktiskt hyfsat bra trots att jag var vråltrött efter fyra timmars sömn natten till eventdagen och en tuff veckan innan det.

Dans ger energi och Lollo gav massor med energi!

Bilder lånade utav Soffan och Sara när jag är in action.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.