Onsdagen den trettionde mars klockan 18:00 är det dags för oss cykel- och träningsfantaster att ses!

Du och dina vänner är varmt välkomna till cykelbutiken Cycle Corner i Hammarby Sjöstad för att inspireras och komplettera cykelutrustningen inför våren.

Ni kommer som nämnt att bjudas på inspiration men också mektips, tävlingar och fina erbjudanden i butiken. De fösta 30 som anmäler sig har möjlighet at delta på en cykelklass på Sportlife i Hammarby Sjöstad efter vi har minglat i butiken.

Anmälan gör du till mig asa@vlhalsa.se , oavsett om du vill cykla eller bara komma och mingla med oss. Dock är det föst till kvar som gäller för att få en plats på spinningcykeln, så skriv tydligt i din anmälan om du även vill cykla.

Vi ses klockan 18:00 på Cycle Corner, Hammarby Allé 115. Ni som har anmäler er till cykelklassen får gärna ta sällskap tillsammans med mig till Sportlife för att vara med på klassen som börjar 19:30. Ni andra som valt att hoppa cyklingen den här gången kommer istället att kunna få många fina tips inför vårcyklingen.

6 svar på ”Cykel- och träningsfantaster”

  1. Önskar jag hade kunnat gå men svårt att få in en Sthlmsresa mitt i veckan tyvärr..:( Hoppas ni får jätteskoj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.