Jag har fått tre dagar med fin träning. I måndags Body Attack , i tisdags cykel eller rpm och Body balance med bästa Soffan. Det var riktigt skönt att trampa ur benen på rpm klassen efter måndagens Attack som gav en del värk i benen. Dock behövde jag längre uppvärmning än vad rpm-klassen bjuder på och såg också till att ta mig friheten att ta det.

Under Body Balance klassen fick jag en uppenbarelse, ingen vidare sådan. Dels har jag väldiga problem med benet från Best of the Best i höstas då jag skadade höft/rumpa under Body Combat-klassen som sedan har resulterat till ett väldigt obehag under vissa stretchövningar vilket också har lett till hemsk stelhet kramper i rumpa, ben vid för mycket sittande.

Under Soffans fantastiska avslappning/meditation på Balancen började tårarna att rinna längs kinderna. Tusen känslor som ville ut och jag bestämde mig för att nu måste jag verkligen alltså verkligen ta några yogaklasser, gå på massage och besöka naprapaten igen som tog hand om min skada senast.

I går fick jag en dos med rörelseglädje i form av dans med Åsa x 2. Åsa Fornander min” bästa dansfröken och härliga Åsa Ingelög som vann Nike Top Instructor tävlingen på the Nike Blast nu 2011. Riktigt kul! Mer team-klasser av den här kalibern tack!

– Bild lånad av Åsa Fornander

2 svar på ”Veckans träning!”

    1. Tur att det braiga tar över det dåliga. ;)
      Visst är mina rosa moln helt underbara?! :D

      Ha det gott Jo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.