Livet gick från snö och skidåkning, rakt in i högsommarvärmen – redan i början på maj kom sommaren och tog mig med storm. Den bästa maj på många år, på många plan. Kan inte annat än njuta av livet, vad det har att erbjuda just nu. Alla möjligheter till att cykla, springa och simma i värmen.

För att inte tala om – bada! Bada, där är jag i paritet med Usain Bolt på 200 meter. Mitt hår börjar liknas krusig trädlav. Ni som vet, ni vet. Att vara har lockigt hår, och älska bada – är inte den bästa kombon. Men hur ska man kunna undgå att ta ett dopp när badtillfälle ges?! Man ska njuta av livet, säger de.

Har tillsammans med Helena påbörjat någon slags swimrun-träning igen, det var ett år sedan sist, då startade vi det här med swimrun, och gjorde premiär med en brakstart på tävlingen – Stockholm Swimrun. Oklart hur vi kunde vinna där… Det verkar vara något av vår filosofi, när vi kommer till just swimrun, att blunda och ”bara” köra. Tror vi båda gör det med skräckblandad förtjusning. Det bästa med swimrun är att jag får längta efter löpningen. Båda har tidigare varit individuella idrottare, vilket gör det extra skoj att teama upp.

More to come!

Ett svar på ”SWIMRUN-TIDER”

  1. Haha, lockigt hår och vatten… Vet precis vad du menar! Jag löser det genom att konstant gå runt med en Lilla My-knut på huvudet. Inte jättesnygg alltid men väldigt praktiskt. Är dock extremt trassligt när jag väl kommer mig för att tvätta det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.