Underbart att vara igång med cyklingen igen, efter en riktigt dåligt cykelhöst-/vinter och vår. Nu är sommaren här och även min cykling verkar vara på gång. Cyklingen ger inte minst fin träning ­– den ger även bra med utrymme för tankar. Min vardag ger annars alldeles för lite tid för reflektion. Något jag ska bli bättre på igen. Jag är en tänkare, som inte tillåtit mig att tänka det senaste året…

När jag sitter på cykeln, då sitter jag där – och får jag verkligen utlopp för mina innersta tankar. Många gånger brukar jag säga att löpning är den bästa terapin. Cyklingen slår faktiskt löpningen i det avseendet. I dag kom jag att tänka på min fantastiska morfar, som tyvärr inte är med oss längre – och vad han tillfört i mitt liv under hans tid tillsammans med oss. En av alla tankar under detta cykelpass… En fin känsla, att tänka på vad som faktiskt betyder något. Minnet av honom betyder något alldeles speciellt, och han är värd alla tankar.

Cykelträningen är verkligen rolig! Det är på tiden att bli mer cykelstark och gå på djupet med innehållet av mina cykelpass. Varför inte ha som mål –> att bli en starkare cyklist.
I dag passade jag på att ge mig ut efter att de flesta sommargäster landat i sina ”stugor”här på ön. Kvällar på helgdagar är den bästa tiden att cykla på längs landsvägarna. Helt klart värt att tända grillen någon timme senare än grannskapet.

2 svar på ”CYKELLYCKA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.