Nu längtar jag från mitt innersta efter snö och vinter; drivsnö – flingsnö – glitter – kornsnö – kramsnö – nysnö – packsnö – skare –  snödrev – snöstjärnor – snöstorm –  yrsnö, snöänglar och pudersnö. 

Topptura och åka skidor tillsammans med nära, kära, vänner och bekanta. Fredag eftermiddag inne på kollegas kontor mitt i prat om hur vi såg helgen framför oss – i samma andetag som vi började prata om hjortnmyr och svampskog kom hagel smattrandes utanför fönsterrutorna på Villagatan, Östermalm i Stockholm. Kastade mig mot fönsterrutan och utbrast någon from av glädje inför detta. Många i huset blir inte längre förvånade eller överraskade av mitt övergillande till vinter. Att nu få plocka fram vinterkläder: som handskar, mössa, vinterjackor och andra varma plagg och för att inte tala om – det skidorna är väldigt mysigt! Har dock blivit allt mer kall om mina händer tyvärr, och går redan nu runt med tjocka tumhandskar.

I samband med genomgång av handsksamlingen – precis i denna stund inför kommande vinter blir det tydligt att jag är särskilt förtjust i handskar från just Hestra. Varma, funktionella, snygga handskar –  som dessutom har en lång livslängd om man tar hand om dem. Värda varje krona. Ljuvligt för själen att hitta favoriter som underlättar alla dessa lyxval i livet.

I samarbete med Addnature

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.