När jag inte tränar, jobbar eller sover, gillar jag att äta gott. Vem gör inte det?! – som Sara sa i hennes podcast, under vårt samtal där. Hade inget bra svar då – över hur min kost ser ut. Tänker inte så mycket på den, mer än att jag gillar fina råvaror som gärna får vara närproducerade. Men visst – hummer och champagne fungerar alltid. Inte alltid så närproducerat alla gånger…

Uppskattar matmarknader och saluhallar, där de olika salustånden har valt att specialisera sig på olika råvaror eller maträtter. Under helgens resa till London, besökte vi Borough Market,  Southwark Street, ligger söder om Themsen, nära London Bridge. Borough Market är en av Londons äldsta matmarknader och är verkligen ett trevligt ställe. Det finns mat från alla världens hörn, frukt och grönt, kött och fisk, ost och vin, kaffe, te, glass på getost, och mycket mycket mer. För min del blev det en ostronlunch, testade även havsborre för första gången. Gillar mycket från havet, men just havsborre föll mig inte helt i smaken.

2 svar på ”MATRESA”

  1. Härliga bilder! Nu blev jag sugen på bär, grönsaker och rosa tulpaner. Inte nödvändigtvis ihop och givetvis vill jag inte äta tulpanerna ;-)

    1. Haha! Bär, grönsaker ,frukt och tulpaner är så vackra och inbjudande – tulpaner ska dock förmodligen intas med försiktighet, om man ens ska testa. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.