Gjorde podcast-premiär i helgen. Det finns mycket och säga om den, och min prestation där. Allt har sin tid och jag har fått bra med konstruktiv feedback för att kunna utvecklas och jobba vidare i poddandet. Sara däremot är ett proffs på detta.

Träffade Sara på Grand Hôtel Saltsjöbaden under helgen, för att samtala. En plats som betyder något alldeles speciellt, då vi tillbringat en del tid i Saltis genom åren, och inte minst hade vi vår bröllopsfest på Grand Hôtel.

I Saras podcast Träningsglädje TALKS pratar vi om prestation, form och insikt. Vi nämner begreppet Åsa-väder, som uttrycker sig i fulväder, ett väder som innefattar kraftig vind och nederbörd av någon form.

Just Åsa-väder myntades en dag på fjället, när vinden var så stark att vi knappt tog oss ner för berget på skidor, vinden piskade i ansiktet och dimman låg som ett täcke över dalgången. Svårt att hitta andra tillfällen i livet, då jag känner mig mer levande än så… När vinden piskar och vädret yr!

Avsnittet som jag deltar i, är Saras sjunde i denna serie. Podcast Träningsglädje

2 svar på ”FORM OCH PRESTATION”

  1. Wow! Jag lyssnade på avsnittet och tyckte du var riktigt bra. Jag blev förvånad (positivt) både när jag hörde din röst och i det du sa. Jag inser att jag hade en lite annan bild av dig och det var häftigt för Sara var inne lite på det spåret i podden, att det är lätt att tro att du är mjukare eller vad en ska säga, än du kanske egentligen är. Kul att ha fått ”möta dig” på en annan arena än blogg och instagram. Jag diggade ju dig redan innan (det är ju därför jag följer dig såklart), men nu blev et liksom ytterligare en dimension. Tack!

    1. Men tack!! Va glad jag blir, verkligen. Intressant också att höra om den bild jag uppenbarligen ger i mina sociala kanaler och många gånger utåt sett irl. :)

      Det är jag som ska säga, tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.