Dag 1 på mitt första triathlonläger med Team Snabbare lutar snart mot sitt slut.

Klockan ringde 03.00 imorse och det börjar kännas något grusigt i ögonen. Drog i gång kaffet när jag vakande och tog en dusch innan det var dags att hoppa in i bilen och åka mot Arlanda. Så smidigt att parkera i Sky City Garage, bara en hiss upp till terminal 5.

Väl på plats på Arlanda blev det en frukost innan det var dags att kliva på planet. Flygresan gick smärtfritt. Förutom att planet guppade på luftvågor under landningen.

Cykelväska och bagage kom fram som det skulle. Utanför bagageutlämningen stod en busschauför på plats med en skylt ”Team Snabbare” . Väl på bussen fick vi en varsin lunchpåse för äta under resan från Palma till Alcudia.

När vi väl var på plats på hotellet och fått nycklarna, slängde vi in bagaget på rummen och gick till cykelgaraget för att skruva ihop våra cyklar inför intro-rundan. Det verkar vara ett väldigt härligt gäng som är här nere med Team snabbare. Älskar cyklingen här på Mallorca och ser verkligen framemot morgondagens runda.

Åt middagen tillsammans med Team Snabbare-gänget och nu har jag packat upp min resväska och softar på rummet med Framgångspodden och Jan Carlzon som gäst innan det blir dags att sova.

Cykelpå Mallorca_CraftSwedenTeamsnabbare_mallorca2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.