Spenderar några dagar i Sundsvall. Har lyckats pricka in pangväder och njuter som sjutton av livet och de sista semesterdagarna. Ser fram emot hösten och att komma tillbaka till jobbet igen även om det här är toppen.

Bilder från hundpromenad på Norra Berget som är en fin promenad i ett välbesökt friluftsområde. Mellan hundpromenaderna har jag lyckats klämma in några bra träningspass och restaurangbesök.  jagnorrabergetbron_sundsvalllung_norrakyrka får_norraberget grisar hus kryddgårdlavendel lavendel_norra norraberget_sundsvall norraberget

5 svar på ”SUNDSVALL”

  1. Ser fint ut! Kommer sannolikt att besöka Sundsvall på nästa års sommar-resa, på vägen norrut. Bra att samla på sig lite tips och inspiration :) Har tidigare besökt Himlabadet när vi varit där. Fint bad!

    1. Sundsvall har sina smultronställen. Som många andra städer. Dock folktom vissa stunder. Att bo på Södraberget kan passa en aktiv familj som gillar att röra sig i naturen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.