Jag kanske är jordens ängsligaste simmare oavsett vatten i pöl, pool, sjö eller hav. Men det visar sig också att det tar sig ju mer vattenvana jag får. Inspirerad av svenskorna under gårdagens VM och inte minst Sarah Sjöströms världsrekord på 100 meter fjärilsim blev jag sjukt taggad inför dagens öppetvattenträning med mamma solandes på bryggan.

Fick inte simma själv trots att jag sa att min våttdräkt förmodligen var osänkbar. Å andra sidan tycker jag att det är härligt med sällskap.

SwimUp_7-670x446

Det är inte ofta jag känner mig liten. Mellan två grymma världselitésimmare som Simon och Michelle så kanske jag kan ha känt mig några decimeter kort.

HEADSwimHEAD_SWIM

Dagens pass med härligt morgonbrus på sjön kändes jätte bra i mina mått mätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.