Efter att jag cyklat några mil på Mallorca kom Mikaela till vårt hotell för att simma med Viktor i havet. Mikaela är den svenska tjej som jag tror att världseliten i triathlonvärlden kommer att få se upp med. Hon har det. Jag kände mig klar med dagens träning och ha ingen chans att hänga på de här två i vattnet.

Fick ett riktigt bra pass cykeln idag och hade sällskap med en snabb ”moviecyklist” ett tag. Han cyklade förmodligen lugnt och var snäll och lät mig hänga på under uppvärmningen innan vi tog skillda vägar. Då vi passerade andra cyklister var han schysst och signalerade med tecken för att jag skulle kunna hänga på bra. Riktigt kul sällskap även om jag tror att han bidrog mer till min cykling än vad jag gjorde till hanns.

mikaela_PindiebarsMikaela_indiebarssimmössa_på

Självklart hjälps man åt med våldtäkt och badmössa.mika_indiebarmikaela_indiebarindiebar beach_mallorcasimning_m_v Dinvelotri M-V Mallorca_dinvelo mikaela_dinvelo Mikaela_viktor_alcudia MoV_simning_dinvelo simalcudia simning_dinvelo_1 simning_dinvelo simning_m_v simning_mikaela_viktor V-M-Dinvelo Viktor_alcudia viktor_dinvelo ViktoroMikaela_Dinvelo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.