Startade dagen med att juica. Plockade fram juicemaskinen som jag har som ett längre lån av min syster. Önskar att jag orkade starta varje dag med en härlig juice. Men jag har inte riktigt tålamodet till det på vardagsmorgnarna.

juicing

juicing_3

juicing_1

DAGENS JUICE:

Gröna äpplen
Apelsiner
Ingefära
Mynta

Fräscht och gott!

juicing_28

juicing_27

juicing_22

juicing_13

juicing_8

3 svar på ”JUICA”

    1. Det är kul att blanda egen juice så får man precis innehåll och smaker som man vill ha dem. Det passar bäst för mig på morgnarna på helgerna. Men visst kan det vara gott som mellis. Men då är jag på jobbet så det passar inte riktigt. :) Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.