Dagens träning blev ett glädjepass. Ett lättare löppass tillsammans med Viktor. Vi kom fram till att vi båda har hittat en sko som vi gillar att springa distans i. Vi konstaterade också att det är kul att vi kan träna tillsammans. Ibland blir det lite väl mycket tävling i den här familjen när det handlar om fysiska moment.

Viktor är en jätte bra tränare och coach men som fru är det inte alltid lätt att ta coachingen på rätt sätt eller att vi ska spurta de sista hundra. Ja ni hör. Men vi har mycket kul med träningen och det är en del av familjen Ehrnholms liv. Träning och tävling är och ska vara kul. Vi är också ungefär lika bra förlorare. Lika barn leka bäst.

—————————————–

Men’s

NIKE_MEN

NIKE_MEN1

NIKE ZOOM ELITE+ 6

ZM ELITE6

 Womens

NIKE_RUNNING1

NIKE_WMNS3

NIKE_WMNS2

NIKE ZOOM ELITE+ 6

NIKE_WMNS

NIKE ZM ELITE

 

 

Ett svar på ”NIKE ZOOM ELITE+ 6”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.