Är det inte typiskt. Har haft ett grymt bloggsug den senaste tiden, då krånglar det och bilderna vill inte hänga med. Men den som väntar på något gott. Ska försöka få ordning på det här. Har inte jätte bra tålamod med min egen dator. Kanske för att jag fortfarande är ganska dålig på mac trots att jag haft det ett tag.

Jag får passa på att skrapa ihop ett gäng härliga upplevelser som jag kan dela med mig av här senare när jag kan använda mig av bildmaterial. Tycker att det känns ganska livlöst med blogginlägg utan bilder. Gjorde för övrigt en comeback på Nike+ Run Club ikväll. Ett härliga gäng på cirka 100 personer körde intervaller i Humlan. Vilken energi! Ni fick mig definitivt på andra tankar, som alltid.

Här kommer några fler bilder från helgen på Bosön. Tog tre dagar att ladda upp dem. Har jag någon som läser min blogg som är grym på mac och wordpress kanske? Tips  på vad jag kan göra mottas gärna.

IMG_7333

IMG_7346

IMG_7338

IMG_7368_2

IMG_7354

 

2 svar på ”NIKE+ RUN CLUB”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.