Vi slutar oftast inte springa utomhus trots att det blir mörkare nu under vintermånaderna. Jag är själv förespråkare av höst-/vinterlöpning. Varumärkena är förtås inte dummare än att de hänger med i träningstrenderna och utvecklar produkter för att anpassa våra behov.

Som exempelvis nytillskotten Nike Flash Pack Footwear som är reflekterande och vattenavvisande skor som ska hålla oss löpare skyddade från väder och vind. Nike Flash Pack består av sex modeller: Nike LunarGlide 5 Shield, Nike Air Pegasus 30 Shield, Nike Free 5.0 Shield, Nike Lunar Eclipse 3 Shield, Nike Zoom Structure Triax 17 Shield och Nike Zoom Vomero 8 Shield.

Varje sko har ett unikt reflekterande mönster som gömmer sig dagtid men som vaknar till liv under natten och hjälper löparna att vara synliga i mörkret.

Nike_LunarGlide_5_Shield_Mens_large

Nike_LunarGlide_5_Shield_Womens_profile_large

Nike_Running_Flash_3_Ho13_large

En annan produkt från Nike av höstens och de jag personligen fastnat för är Nike Aeroloft.

Kan själva tycka att det är svårt att hitta rätt nivå på värme den här årstiden. Ibland kan västen var skön att ta till.

Västen är testad av elitlöpare och under tuffa förhållanden och designats för att avbilda kroppen för att maximera rörlighet och värme där det behövs mest.

Nike_Aeroloft_Allyson_Felix_1_large Nike_Aeroloft_Ashton_Eaton_1_large

Bilder lånade från Nike

Ett svar på ”Reflexer på träningskläder”

  1. Men guu vilka snygga skor =) och vilken smart idé! Har man ett par sånna skor vill man ju ut och springa trots att det är mörkt, så man får se dom från sin fina sida =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.