Försöker verkligen ta tillvara  på de ljusa timmarna nu under oktober. All tid inomhus gör att jag känner mig glåmig, så igår gav jag mig ut i skogen. Sprang, gick och ”klättrade till det att mörkret slog in. Jag fick lite mer än en timme utomhus medan det var ljust ute. Sprang vilse när jag skulle vända hemåt igen och mörkret började komma. Spåret hem blev något helt annat och jag kände inte igen mig. Det visade sig att jag drog för långt åt motsatt håll. Fick hoppa över en hel del träd som rasat och springa genom midjelångt gräs. Rådjuren började yla eller snarare skälla när de såg mig. hoppa fram ut gräset. Jag är extremt lättskrämd men igår gick det bra, jag trivdes.

Hett Oktober-tips till er som vill ladda batterierna lite extra Ge dig ut i den tysta och syrerika skogen! I löparskor eller på cykel. Ja om man nu gillar att ge sig ut i naturen. Du har kanske ett annat sätt att ladda dina batterier på?

IMG_2583

Terrränglöpning

Terrränglöpning

4 svar på ”Terrränglöpning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.